Kistenfabriek de Boer verpakt en vervoert dagelijks Kunst en Antiek voor Gallery’s, kunstenaars, verzamelaars en bedrijven en particulieren

Met kostbare of onvervangbare objecten wilt u geen risico’s nemen, u heeft deze uitgeleend aan een expositie of is bestemd voor de verkoop, u wilt dat deze schadevrij op locatie aankomen.

Kistenfabriek de Boer is al jaren de leverancier voor een dertigtal gallerys, kunstenaars en verzamelaars voor hun houten kisten en andere verpakkingen. Met onze houten kisten op maat komt uw kunst en antiek veilig op de plaats van bestemming. wij gaan uiterst zorgvuldig en voorzichtig met uw kostbare eigendommen om. Elk kunstvoorwerp is uniek, en daarom is kunstvervoer maatwerk! Wij stellen onze jaren lange ervaring graag beschikbaar voor u en delen onze expertise met u.
Onze eigen (timmer)werkplaats heeft de beschikking over de modernste materialen. In combinatie met onze deskundige en goed opgeleide medewerkers kunnen wij voor ieder kunstwerk en antiek meubilair een precies passende houten verpakking aanbieden.
Wij transporteren kunst en antiek bijna dagelijks binnen Nederland, maar ook wereldwijd.

kunsthandelaren, antiquairs, galeries en veel particuliere kunstbezitters doen daarom een beroep op kistenfabriek de Boer en De Boer International Cargo voor een betrouwbaar, en controleerbaar transport tegen scherpe prijzen.

Transport van kunst en het vervoeren van waardevolle objecten is bij uitstek werk voor specialisten. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte