Bedrijfsprofiel

De Zaanstreek is een van de oudste nijverheidsgebieden van Nederland. Hier vindt u Kistenfabriek de Boer BV, Industriële verpakkingen. Al generaties lang timmert ons bedrijf aan de weg als producent van kisten en pallets.

In 1918 begon Willem de Boer met een zagerij-schaverij in Zaandam, nu jaren na data is Kistenfabriek de Boer gevestigd op het nieuwe industriegebied Westerspoor in Zaandam uitgegroeid tot een modern bedrijf gespecialiceerd in kisten, kratten, pallets en beunen in alle maten. Ook houden we ons bezig met het verpakken van kapitaal-goederen.

Onder leiding van Cees Dekker, Lex Clardij en overig personeel zorgt Kistenfabriek de Boer voor een op maat gesneden product van top kwaliteit!

Het bedrijf gaat met haar tijd mee en vanaf begin 2007 zijn wij dan ook ISO gecertificeerd. Ook is al ons hout HT, ISPM 15, wat garant staat voor een wereldwijd transport. Voor meer informatie over ISO certificatie kunt u kijken op www.skh.org.

Sinds maart 2009 zijn wij in het bezit van het VCA Certificaat. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer! Kijk op www.vca.nl voor meer informatie.

 

Kistenfabriek de Boer B.V. is een door Fundeon erkend leerbedrijf voor een aantal opleidingen. Fundeon is het kenniscentrum beroepsonderwijs voor de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij en vormt daarmee de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Cees Dekker
Commercieel directeur

Lex Clardij
Technisch directeur

Ron Verschoor
Manager Logistics Seafreight

Rob Weber
Manager Logistics Airfreight

Chiel Kol
Manager Operations

Danny Kilian
Medewerker Import & Export
Wegtransport en Koeriers activiteiten