Kunst verpakken
Heeft u een kunstkist nodig? Kistenfabriek de Boer maakt regelmatig houten kisten op maat voor het vervoer van kunst zoals een schilderij, beeld, muziekinstrument of iets antieks. In alle gevallen is het object kwetsbaar en moet het voorzichtig vervoerd worden. Wij verpakken kunst voor galerie’s, kunstenaars, verzamelaars of voor wie dan ook. Kistenfabriek de Boer maakt het!

Met kostbare of onvervangbare objecten wilt u geen risico nemen, u heeft deze uitgeleend aan een expositie of is bestemd voor de verkoop of omdat u aan het verhuizen bent, u wilt dat deze schadevrij op locatie aankomen.

Kistenfabriek de Boer is al jaren de leverancier voor een dertigtal galerie’s, kunstenaars en verzamelaars voor hun houten kunstkisten en andere verpakkingen. Met onze houten kisten op maat komt uw kunst en antiek veilig op de plaats van bestemming. wij gaan uiterst zorgvuldig en voorzichtig met uw kostbare eigendommen om. Elk kunstvoorwerp is uniek, en daarom is kunstvervoer maatwerk! Wij stellen onze jaren lange ervaring graag beschikbaar voor u en delen onze expertise met u.
Onze eigen (timmer)werkplaats heeft de beschikking over de modernste  machines en materialen. In combinatie met onze deskundige en goed opgeleide medewerkers kunnen wij voor ieder kunstwerk en antiek meubilair een precies passende houten verpakking aanbieden.
Wij transporteren via ons zusterbedrijf De Boer International Cargo kunst en antiek binnen Nederland, maar ook wereldwijd. Over de weg, het water of door de lucht.

Kunsthandelaren, antiquairs, galeries en veel particuliere kunstbezitters doen daarom een beroep op Kistenfabriek de Boer en De Boer International Cargo. Dan heeft u alles onder één dak. Kunst verpakken door een professionele partij geeft een veilig gevoel. Voor een betrouwbaar, en controleerbaar transport tegen scherpe prijzen.

Productie en transport van een kunstkist is bij uitstek werk voor specialisten. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte